Chiellini: Bonucci? Nisam to baš očekivao

Chiellini o Bonucciju

Chiellini: Bonucci? Nisam to baš očekivao

E. Škorić

Leonardo Bonucci ovog je ljeta napustio Juventus i sve iznenadio odabirom novog kluba.

Nije baš učestala praksa da ponajbolji igrači Juventusa odu u redove rivala, a Bonucci je uradio baš to i potpisao za Milan. Giorgio Chiellini je uz Bonuccija predstavljao granitnu odbranu Stare dame godinama unazad, no sada je ostao bez svog prijatelja i saigrača.

"Neće biti problema, Bonucci je otišao, ali imamo dobru odbranu i igrače koji mogu da ga nadomjeste. Nisam očekivao da ode, posebno ne u Milan, ali vjerujem da možemo i bez njega", rekao je Chiellini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ipak, možda će nam trebati još jedan stoper. Barzagli, Benatia i ja nekada moramo da se odmorimo i zato mislim da nam nedostaje još jedan čovjek u tom dijelu", dodao je Italijan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi