Chiellini: Moramo dati gol, ne možemo braniti prednost

Fudbaler Juventusa

Chiellini: Moramo dati gol, ne možemo braniti prednost

Sutra je na rasporedu uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka između Real Madrida i Juventusa, a uoči susreta za Sky Sport govorio je Giorgio Chiellini. 

Chiellini je izjavio da u taboru Juventusa vlada dobro raspoloženje, te da s nestrpljenjem očekuju utakmicu protiv 'kraljevskog kluba'.

"Moramo da postignemo gol, pošto znamo da ne možemo da idemo u Madrid da branimo tako malu prednost. Imali smo opuštajuću sedmicu, u dobrom raspoloženju dočekujemo revanš, pošto smo osvojili prvenstvo. Dobro smo se pripremili i jedva čekamo utakmicu", kazao je Chiellini. 

Trener Massimiliano Allegri na raspolaganju će imati i Paula Pogbu, dok će susret zbog povrede morati propustiti Martín Cáceres.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.