Chiellini: Možemo da budemo i bolji u odbrani
Foto: EPA

Defanzivac Juventusa jasan

Chiellini: Možemo da budemo i bolji u odbrani

D. Rakanović

Defanzivac Juventusa Giorgio Chiellini rekao je da je zadovoljan rezultatom prve polufinalne utakmice Lige prvaka, ali je imao nekoliko zamjerki na igru svoje ekipe. 

Juventus je večeras na stadionu Louis II slavio veoma važnu pobjedu od 2:0 u okviru prvog meča polufinala Lige šampiona protiv Monaca. Strijelac oba pogotka bio je Argentican Gonzalo Higuain, a u oba navrata je pogađao nakon asistencija Danija Alvesa. 

"2:0 u gostima je odličan rezultat. Veoma smo sretni, ali možemo da budemo i bolji u odbrani. Takođe, možemo da budemo i bolji sa loptom, da stvorimo bolje prilike našim fantastičnim napadačima. Čestitam Alvesu i Higuainu na večerašnjim partijama. Dopustili smo im neke prilike, ali i kada su se našli u šansi Buffon je bio savršen", rekao je Chiellini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi