Cijela Turska se čudi potezu Igora Tudora

Novi trener Galate odmah iznenadio

Cijela Turska se čudi potezu Igora Tudora

Hrvatski stručnjak Igor Tudor je prije nekoliko dana preuzeo Galatasaray, a već danas je debitovao na klupi slavnog turskog tima.

Njegov debi nije bio dobar jer je Galatasaray u gostima izvukao samo bod u duelu sa Rizesporom, koji je tek 16. na tabeli.

Rezultat je bio 1:1, a gosti su vodili od 23. minute kada je pogodio Podolski. Ipak, Rizespor je u 75. došao do boda a strijelac je bio Cek.

Ali, nije kiks ono što je obilježilo Tudorov debi. Cijela Turska se čudi njegovom potezu da na ovoj utakmici ne računa na Brumu, koji je ove sezone vjerovatno najbolji igrač Galatasaraya.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Portugalac je postigao sedam golova uz isto toliko asistencija, nije povrijeđen ali je, iz nekog razloga, izostavljen. Zanimljivo je da je Bruma postizao golove na pet gostujućih utakmica Galatasaraya i da je njima svom timu donio 13 od mogućih 15 bodova.

Nema sumnje, Igor Tudor će dobiti nekoliko zanimljivih pitanja na prvoj sljedećoj press konferenciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti