Cijena za Bonuccija je paprena, ali neki to mogu da plate

Stoper Juventusa na meti Engleza

Cijena za Bonuccija je paprena, ali neki to mogu da plate

E. Škorić

Direktor Juventusa Beppe Marotta istakao je da neće biti puno pojačanja ovog ljeta.

Juve je osvojio duplu krunu, igra naredne subote finale Lige prvaka i sve ukazuje na savršenu sezonu Stare dame, koja ima izuzetno jaku ekipu i stoga i ne čudi kda Marotta kaže da neće biti pojačanja.

A kada su u pitanju odlasci, nije isključeno da neko ode i to u slučaju da dođe ponuda koja se teško odbija.

"Što se odlazaka tiče, niko nije na prodaju sim ako stigne neka nepristojna ponuda za igrača", rekao je Marotta.

Tu je očigledno mislio na Leonarda Bonuccija, sjajnog stopera kojeg žele Chelsea i Manchester City i koji su spremni da mu godišnje daju oko osam ili devet miliona eura.

Ovaj 31-godišnjak nije htio ranije da ostavi Juve, no nakon ovakve sezone možda i ode, da zaradi novac i da odigra još koju sezonu na viokom nivou. Cijena za Bonuccija iznosi 60 miliona eura, koliko je PSG ranije platio Davida Luiza.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, Bonucci i Juve sada su fokusirani isključivo na meč finala Lige prvaka protiv Cardiffa, pa im je eventualni transfer u drugom planu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi