Cimirot igrao u minimalnom trijumfu PAOK-a

Grčka liga, 17. kolo:

Cimirot igrao u minimalnom trijumfu PAOK-a

Fudbaleri PAOK-a ostvarili su pobjedu nad Gianninom u susretu 17. kola grčke Superlige. 

Bio je to duel klubova sličnih ambicija i trenutnog stanja na tabeli, a na kraju više razloga za slavlje imao je PAOK koji je kao gost slavio sa minimalnih 1:0. 

Od prve minute solunski klub je uspostavio inicijativu i djelovao je mnogo opasnije. To se gostima isplatilo u 31. minuti kada je Jajčanin Marin Leovac pogodio za vodstvo od 1:0, a  to je, kasnije će se ispostaviti, bio odlučujući gol.

Nastavak utakmice je bio donio još nekoliko šansi na obje strane, međutim promjene rezultata nije bilo i ostalo je 1:0 za PAOK. 

Za PAOK je do 90. minute igrao bh. reprezentativac Gojko Cimirot kojeg je u nadoknadi zamijenio Canas. 

Grčka liga, 17. kolo:

Potražite više informacija na temu Super League:

Giannina - PAOK 0:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi