Veznjak Sarajeva nakon utakmice sa Haugesundom

Cimirot: Nismo imali sreće, hvala navijačima na podršci

FK Sarajevo sinoć je na stadionu Asim Ferhatović Hase poražen od norveškog Haugesunda rezultatom 1:0 u okviru prvog susret drugog pretkola Evropske lige. 

Gojko Cimirot, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i sinoć je bio jedan od najboljih i najborbenijih igrača tima iz Titove 38/b. 

"Vidjeli ste sami utakmicu, oni su imali jedan šut u okvir gola i postigli su pogodak. Mi nismo imali sreće, pratio nas je taj neki nedostatak sreće. Mi smo dominirali čitavu utakmicu, stvarali smo prilike ali nismo imali sreće da postignemo gol. Zahvalio bi se navijačima što su došli da nas podrže u velikom broju," rekao je Cimirot. 

U Bordo timu i pored poraza u prvom susretu na domaćem terenu vjeruju kako Norvežani nisu nepremostiva prepreka, te da Sarajevo može izboriti plasman u naredni krug takmičenja. 

"Naravno da Sarajevo može proći u treće pretkolo. Mi ćemo ove sedmice raditi na tome, zajedno sa stručnim štabom kako bi izborili prolaz u treće pretkolo," rekao je Cimirot.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.