Čini se da Bayern ne želi Sancheza platiti 60 miliona eura
Foto: EPA

Karl-Heinz Rummenigge o mogućem dovođenju Čileanca

Čini se da Bayern ne želi Sancheza platiti 60 miliona eura

Čini se da, ipak, u Bayern Munchenu nisu spremni izdvojiti sumu od 60 miliona eura kako bi u svoje redove doveli sjajnog Alexisa Sancheza.

Igrač Arsenala se već odavno povezuje sa mogućim transferom u Bayern , ali posljednji komentari izvršnog direktora Bayerna Karl-Heinza Rumemeniggea da u bavarskom gigantu nemaju namjeru plaćati ogromne cifre za transfere, govore da transfer možda i nije tako blizu kako se mislilo.

Mediji su u zadnje vrijeme izvještavali o, navodnoj, ponudi Bayerna od 60 miliona eura, te da je Ancelotti izuzetno zainteresovan za Čileanca.

Ipak, čini se da Rummenigge ne odobrava ovakav potez, odnosno, količinu novca koja se spominje.

"Alexis Sanchez? Neću govoriti o imenima,  trenutno kruži mnogo glasina o različitim igračima", izjavio je legendarni Rummenigge, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Jasnoj je da je za nas kvaliteta igrača prioritet. Tržište uvjetuje cijenu. Ne namjeravamo obraćati pažnju na svaku besmislenu vijest koja dođe sa Otoka."

"Naša finansijska filozofija je dobro poznata, ona se bazira na ozbiljnim i osjetljivim kriterijima, i namjeravam da tako i ostane", rekao je za kraj Rummenigge.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti