Činjenice koje su izdvojile Muhameda Bešića
Foto: EPA

Nevjerovatni Bešić

Činjenice koje su izdvojile Muhameda Bešića

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić, zahvaljujući sjajnim igrama na Svjetskom prvenstvu, ostvario je transfer u englesku Premier ligu.

Da transfer u vjerovatno najjaču ligu svijeta nije slučajan govore podaci o igri našeg reprezentativca na Mundijalu u Brazilu. 

Sjajnim nastupima, borbenim startovima, ostavljanjem zadnjeg daha na terenu, Bešić je privukao pažnju mnogih klubova, ali je Everton bio najkonkretniji, te je naš reprezentativac potpisao petogodišnji ugovor s ovim klubom.

Bešić je na Mundijalu bio najkorisniji igrač naše selekcije, a interesantno je da je sa 35 pretrčanih kilometara zauzeo mjesto i ispred Cristiana Ronalda...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti