Ćiro, Musa, Marković i Ćatić podržali Sarajevo

Javne ličnosti prognozirale rezultat predstojeće utakmice

Ćiro, Musa, Marković i Ćatić podržali Sarajevo

D. Rakanović

Fudbalski klub Sarajevo sutra na Koševu igra revanš utakmicu protiv Zarije Balti u okviru prvog pretkola Lige Europe. 

Sarajevo je među najpopularnijim sportskim kolektivima u regionu, a za Bordo tim navijaju i mnoge poznate ličnosti, a neki od njih su za zvaničnu stranicu kluba prognozirali rezultat predstojećeg evropskog susreta Sarajeva. 

"Sarajevo ima jednu tradiciju, a najveća kvaliteta te tradicije je rečenica - Možemo i moramo! U ovoj presudnoj utakmici za prolazak dalje, vjerujem da će Sarajevo pronaći neupitnu snagu, jer su to pokazali u prvom susretu. 2:1 u gostima? To je odličan rezultat da ih čopimo kući 2:0 ili 3:0. Nema sumnje kod mene da će mladići iskoristiti ovu šansu u Evropi“, rekao je bivši fudbaler Sarajeva i nekadašnji selektor "A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine, Miroslav Ćiro Blažević.

Ćirino mišljenje dijeli i košarkaška legenda Nenad Marković. 

"Vjerujem i nadam se da će biti 2:0 za Sarajevo“, rekao je popularni Neno. 

Seniorski košarkaški reprezentativac Džanan Musa veliki je navijač Sarajeva, a on također, vjeruje u pobjedu izabranika Mehmeda Janjoša. 

"Ljubav prema FK Sarajevo se rodila kada sam bio mali. U sportu pored truda i zalaganja važna je sreća. Kvalitetni smo, imat ćemo sve. Rezultat 2:0 za nas", rekao je Musa.

Jedna od najuspješnijih žena iz naše države u svijetu, Sanela Jenkins, vjeruje također u pobjedu igrača Sarajeva.

"Vjerujem da će Sarajevo proći u naredno kolo, moja prognoza je pobjeda rezultatom 2:0", rekla je Jenkins.

Njemački bokser bh. porijekla Adnan Ćatić, svjetski poznat kao "Felix Sturm“ rekao je da očekuje prolaz Sarajeva u narednu rundu. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Bordo klub može doći do pobjede, priželjkujem 2:0“, rekao je Ćatić.

Utakmica između Sarajeva i Zarije počinje od 20 sati, a Zarija ima prednost iz prve utakmice od 2:1. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije