Ćiro napušta Zadar: Nikad mi u životu nije bilo teže

Zadar polusezonu okončao na posljednjem mjestu

Ćiro napušta Zadar: Nikad mi u životu nije bilo teže

Momčad Zadra, koju s klupe predvodi Miroslav Blažević, polusezonu u HNL-u okončala je na posljednjoj poziciji.

Nakon što su Reno Sinovčić i Dalibor Zebić podnijeli pismene ostavke na funkcije u klubu, isto bi u narednim danima trebao učiniti i popularni Ćiro, što je potvrdio i u razgovoru za hrvatske medije. 

"Igrački kadar nam je toliko bio skučen da se ne bi osjetilo odsustvo tri bitna igrača. Ali, to nas prati od utakmice s Dinamom, tada je počelo zlo s povredama. Bez obzira na sve moram priznati da nemam baš ništa zamjeriti igračima", kazao je Ćiro, te dodao:

"Zadar je divan klub, a još ljepši grad. Kao da sam sa sobom donio dozu nesreće, sve je išlo naopako. Nemam si što prigovoriti, napravio sam sve što je u mojoj moći, ali u ovih pedeset godina, u periodu moje trenerske karijere nisam imao teži periodu nego ovaj u Zadru. Vjerovatno odlazim", poručio je na kraju razgovora. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije