Ćiro o novom treneru Dinama: Šteta!
Foto: EPA

Blažević u svom stilu

Ćiro o novom treneru Dinama: Šteta!

M. Šljivak

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije BiH Miroslav Blažević komentarisao je izbor za novog trenera zagebačkog Dinama.

Ivajlo Petev je preuzeo vođenje Modrih, a popularni Ćiro je u svom stilu komentarisao utakmicu s Juventusom i postavljanje Peteva za novog trenera.

Oglasio se Ćiro na svojoj stranici.

Nakon novog 0-4 debakla s pravom se poteže pitanje hoće li Dinamo uopće i u domaćem prvenstvu biti konkurentan za borbu za naslov prvaka. Vidjeli smo što se nedavno dogodilo u Rijeci. Juventus se doslovce prošetao kroz Zagreb, ne svojom agresijom, već Dinamovom pomoći.

Nemojmo sami sebe zavaravati, ovaj krah Dinama protiv Juventusa (0-4) smo i očekivali. Ništa drugo razuman čovjek nije niti mogao očekivati. Narod je sve odavno rekao u svojim poslovicama – Ne možeš imati i jare i pare!

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi