City boljom ponudom Unitedu krade Pedra
FOTO: EPA

Pedro napušta Barcelonu i odlazi u Manchester

City boljom ponudom Unitedu krade Pedra

A. Beganović

Španski reprezentativac i veznjak Barcelone, Pedro, do kraja prelaznog roka trebao bi promijeniti sredinu.

Pedro nije zadovoljan svojim statusom u Barceloni, pa sse njegov odlazak čini kao realna opcija. Do prije par dana činilo se da će ovaj veznjak pojačati Manchester United, ali sada stvari izgledaju mnogo drugačije.

Naime, prema pisanju otočkih medija gradski rival Uniteda, Manchester City, boljom ponudom želi namamiti Pedra u svoje redove.

Navodno su iz Cityja Barceloni ponudili 30 miliona eura, te dva miliona na ime bonusa, dok United nudi 28 miliona odmah i dva na ime bonusa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim toga Građani su navodno spremni i samom igraču ponuditi bolje uslove, što također može biti od presudne važnosti. Bilo kako bilo, Pedro se nalazi na korak do odlaska iz Barcelone, a njegova nova destinacija biće Manchester, samo se još uvijek ne zna koji klub iz ovog grada.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.