City ili Barcelona? Mourinhova želja je jasna

City ili Barcelona? Mourinhova želja je jasna

E. Škorić

Jose Mourinho i njegov Chelsea oprostili su se sinoć od Lige prvaka.

Chelsea je vodio u regularnih 90 minuta uzvrata osmine finala protiv PSG-a, ali je golom Davida Luiza gostujući tim uspio da izbori produžetke.

Potom je Eden Hazard pogodio s bijele tačke, a onda je Thiago Silva zabio nakon ubačaja iz kornera za 2:2 i Plavci su ispali. Mourinho se sada nada da će City proći Barcelonu.

“Nadam se da će City izbaciti Barcelonu jer bi se tako odbranila čast engleskog nogometa, zemlje koju podržavam i u kojoj radim. Bit će jako teško, ali mislim da City ima šanse. Uostalom, ako City ispadne, bit će onda samo koncentrisan na Premiership, a to meni ne odgovara”, kazao je Mourinho za Mundo Deportivo.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.