"City može dominirati u Ligi prvaka i Premiershipu"

Sterling smatra

"City može dominirati u Ligi prvaka i Premiershipu"

M. Šljivak

Pojačanje Manchester Cityja, Raheem Sterling, smatra kako ovaj klub može dominirati u narednoj sezoni.

Sterling je prošle sedmice potpisao ugovor s Građanima. City je za usluge ovog fudbalera izdvojio 49 miliona funti, a 20-godišnji ofanzivac smatra kako njegov tim može dominirati u Ligi prvaka i Premier ligi.

"Došao sam ovdje zbog pravca u kojem ekipa gleda. Proteklih godina su izuzetno napredovali. Čini se kako ćemo i dalje napredovati i smatram da će City dominirati u Engleskoj i Evropi", rekao je Sterling, te je dodao:

"Veliki je izazov za mladog igrača da igra u Ligi prvaka. To je najbolje takmičenje u svijetu i daje mi mogućnost da pokažem svoj kvalitet na najvećoj sceni. Ovaj tim ima sjajne igrače i samo se još više može napredovati", istakao je Sterling.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 20-godišnji fudbaler je član Redsa postao 2010. godine, a za prvi tim je debitovao 2012. godine.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.