City nudi 100 miliona eura za Pogbu

Juve bi se mogao obogatiti

City nudi 100 miliona eura za Pogbu

E. Škorić

Manchester City je spreman da plati veliku količinu novca Juventusu za Paula Pogbu.

Građani su najozbiljniji kandidat za dovođenje francuskog reprezentativca. Iako se u Juventusu nadaju ostanku Pogbe, teško da će odoljeti naletima ostalih evropskih velikana.

Pogotovo onih koji raspolažu dobrim budžetima, a tu su prvenstveno City, Real Madrid, PSG…

Prema pisanju Gazzette dello Sport, City za 22-godišnjeg Pogbu želi da plati 100 miliona eura, odnosno 73.8 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Real i PSG također su zainteresovani i mogli bi ponuditi približan iznos i pravo bi čudo bilo da ovaj fantastični nogomtaš naredne sezone ostane član Stare dame.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.