City počeo pregovore sa Mbappeom
Foto: EPA

Bira između Cityja i Reala

City počeo pregovore sa Mbappeom

M. Šljivak

Manchester City počeo je pregovore oko transfera zvijezde Monaca Kyliana Mbappea.

Kako navodi Sky Sports, City već pregovara oko transfera 18-godišnjeg napadača, koji je svojim igrama zaludio mnoge evropske velikane.

Stručnjak za transfere Graham Hunter je u razgovoru za Sky Sports istakao kako su pregovori već počeli.

"City aktivno pregovara s igraćem. Saopštili su mu kako je City najbolje mjesto za njegov razvoj i da je Pep Guardiola čovjek s kojim će imati odličan odnos", rekao je Hunter.

Također, Mbappea želi i Real Madrid. Oni već godinama prate ovog napadača i Hunter je uvjeren kako će mladi Francuz završiti ili u Cityju ili Realu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Real će se boriti s Manchester Cityjem za Mbappea. Za sada nijedan klub nije favorit za njegovo dovođenje", istakao je Hunter.

Mbappe za sada ne govori mnogo o transferu, a pretpostavlja se da će i narednu sezonu provesti u Monacu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti