City sprema ponudu za Modrića

Građani žele zvijezdu Reala

City sprema ponudu za Modrića

E. Škorić

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić na meti je Manchester Cityja.

Real Madrid namjerava da dovede Paula Pogbu i samim tim bi Modrić izgubio svoje mjesto u početnih 11 Carla Ancelottija, smatraju britanski mediji, koji su i objavili informaciju o interesu Cityja za nekadašnjeg igrača Dinamo Zagreba.

Osim toga, Real zbog financiskog fair-playa mora da oslobodi svoj igrački kadar s dvojicom ili trojicom igrača.

City upravo zbog tih stvari želi da ponudi 25 miliona funti za Modrića, koji je jako bitan u igri Madriđana ove sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Real je prethodno Modrića doveo za 30 miliona funti 2012. godine iz Tottenhama. Hoće li se 29-godišnjak vratiti na Otok, to ćemo saznati tek u ljetnim danima.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.