City u ponudu za Pogbu uključuje Džeku ili Jovetića?

Građani žele francuskog veznjaka

City u ponudu za Pogbu uključuje Džeku ili Jovetića?

Juventus i Manchester City su počeli pregovore ono prelaska Paula Pogbe u redone Građana. Francuski veznjak u redovima Stare dame meta je mnogih evropskih velikana, ali klub s Etihada očito želi da pobijedi u utrci za potpis sjajnog Francuza, piše Gianluca Di Marzio, italijanski novinar koji ima itekako dobre konekcije među pojedinim fudbalskim agentima.

Manchester City u narednom period želi započeti rekonstrukciju svoje ekipe u koju su spremi uložiti ono 300 million eura, a pored Pogbe klub našeg Edina Džeke zainteresovan je i za Liverpoolovog Raheema Sterlina i Wolfsburgovog Kevina De Bruynea.

Veze između Juventusa i Manchester Cityja su odlične, a Pogbin eventualni prelazak na Etihad značio bi i to da bi u transfer mogli biti uključeni i neki od sadašnji fudbalera Građana, a Di Marzio smatra da bi Kolarov, Džeko, Nasri ili Jovetić mogli put Torina.

Spominje se i Yaya Toure, ali Torinezi očito nisu zainteresovani za veznjaka Obale Slonovače, koji je jedna od glavnih meta Intera, a Bianconeri nisu spremni da potroše 8,5 miliona eura godišnje na fudbalera kojem su 32 godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije