City zainteresovan za Babunskog?

Guardiola pikirao Makedonca

City zainteresovan za Babunskog?

D. Vejo

Makedonski fudbaler David Babunski nije se pretjerano naigrao u dresu Crvene zvezde prošle godine.

Mladi vezista nije bio u prvim planovima iskusnog stručnjaka Miodraga Božovića, pa je tako ove zime odlučio da napusti Rajko Mitić.

Očigledno se odlučio na pravi potez. Naime, Babunski se odlično snašao u japanskoj Yokohami. Do sada je u svoju statistiku upisao dva pogotka te isto toliko asistencija, čime je prema pisanju inostranih medija, zapazao za oko čelnicima Manchester Cityja.

Svakako sjajna vijest za Makedonca, ali pored svega u obzir treba uzeti i činjenicu da upravo Građani imaju 20% akcija japanskog tima u kojem igra Babunski.

Podsjetimo, Babunski je prošao omladinsku školu Barcelone te je do prije nekoliko godina proglašavan jednim od najvećih mladih talenata u Evropi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi