City želi Isca

Čekaju zeleno svijetlo od Isca

City želi Isca

S. Bošković

Manchester City zainteresiran je za dovođenje playmakera Real Madrida Isca.

Kako prenose španjolski mediji, na Etihadu samo čekaju znak od Isca da on želi prijeći kod njih, prije nego što ga pokušaju dovesti. 

Građani su već jednom bili zainteresirani za dovođenje ovog veznjaka, no u ljeto 2013. godine nisu ga uspjeli dovesti iz Malage. Uspješniji u tome bilo je Real Madrid. 

Iako je Isco pružao impresivne partije, kada bi se našao na terenu, nije uspio izboriti mjesto kao regularni član prvih 11 igrača kraljevskog kluba pod trenerom Carlom Ancelottijem, te sada strahuje da će se isto dogoditi i pod palicom Rafe Beniteza. 

Trener City Manuel Pellegrini, direktor, te izvršni šef pomno motre na Isca i čekaju znak od njega da je spreman travnjak Bernabea zamijeniti onim na Etihadu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vrijednost Isca u ovim trenucima procjenjuje se na 31 milion eura, a Real Madrid ga je prije dvije godine platio jedan milion manje. 

U dresu Reala nastupio je 106 puta u dvije sezone, što kao starter, a što kao izmjena. No, to nije previše kad se uzme ogroman broj utakmica koje najtrofejniji europski klub odigra u toku sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.