Cityju stiže ogromna ponuda za Harta

Everton će ponuditi pravo bogattvo

Cityju stiže ogromna ponuda za Harta

Golman Manchester Cityja Joe Hart mogao bi ovog ljeta napustiti Etihad.

Španski stručnjak Pep Guardiola preuzet će Manchester City od Manuela Pellegrinija, a mnogi mediji na Otoku smatraju da će to biti i kraj za Harta kojeg Guardiola ne želi vidjeti kao prvu opciju na golu.

Navodno Španac na golu Cityja želi vidjeti Ter Stegena, a to bi značilo odlazak Harta i to najvjerovatnije u ekipu Evertona koja je za ovog golmana spremna ponuditi vrtoglavih 40 miliona funti.

Everton se suočava sa odlaskom Tima Howarda ovog ljeta koji je dugo godina bio njihov prvi golman i neće štedjeti novac kako bi ga zamijenili.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno su spremni ponuditi sedmičnu platu Hartu u iznosu čak 200.000 funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi