Clerc spasio Saint-Etienne poraza u Reimsu

Ligue 1, 33. kolo

Clerc spasio Saint-Etienne poraza u Reimsu

E. Škorić

U jednoj od zanimiljivijih utakmica 33. kola francuske Ligue 1 Reims je ugostio Saint-Etienne i na kraju nije bilo pobjednika (2:2).

Reims je nad gostima iz Saint-Etiennea umalo upisao 12. pobjedu, no u završnici je nedostajalo koncentracije.

Ova utakmica bila je važnija Saint-Etienneu, koji želi zadržati četvrto mjesto do kraja sezone i izboriti Evropu, a trenutno ima pet bodova više od petoplasiranog Lyona, koji  večeras  dočekuje vodeći PSG.

Charbonier je u 24. minuti doveo Reims u vodstvo, povisio je Signorino u 50. minuti, a minutu kasnije Brandao zabio za 2:1, što nije bio konačan rezultat. Clerc je u sudijskoj nadoknadio zatresao mrežu Reimsa za oduševljenje gostiju.

Ligue 1, 33. kolo:
Reims - St. Etienne 2:2 (Charbonier 24, Signorino 50/ Brandao 51, Clerc 91)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti