Coentrao se ne želi vratiti u Real Madrid

Portugalac sretan u Monacu

Coentrao se ne želi vratiti u Real Madrid

Defanzivac Real Madrida koji je na posudbi u Monacu Fabio Coentrao želi ostati u ovom klubu.

Portugalac je prošlog ljeta došao u Monaco na posudbu i veoma brzo je postao neizostavni član prvog tima ove ekipe.

Ovaj 27-godišnji fudbaler zabilježio je 11 nastupa u Ligue 1 ove sezone i nakon oporavka od povrede želi se dokazati i u drugom dijelu sezone.

"Došao sam u Monaco da im pomognem da se domognu drugog mjesta na tabeli ove sezone. Veoma sam sretan ovdje i siguran sam da će se klub boriti za titulu narednih godina. Dakle, ne vidim niti jedan razlog zašto ne bi htio ostati ovdje", rekao je Coentra na konferenciji za novinare.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

On je također poručio da je Zinedine Zidane pravi čovjek za Real Madrid i smatra da će imati velikog uspjeha.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi