Coentrao: Zašto ne bih ostao u Monacu?
FOTO: EPA

Ne razmišlja o povratku u Real

Coentrao: Zašto ne bih ostao u Monacu?

Fábio Coentrao je u izjavi za francuske medije kazao da planira i dalje nastupati za Monaco. 

Portugalac je nakon sanirane povrede postao jedan od važnijih fudbalera u svlačionici Monaca, a prema ugovoru sa Real Madridom na kraju sezone je planirano da se vrati na Santiago Bernabeu. Ipak, o tome ne razmišlja. 

"Došao sam u Monaco isključivo da pomognem klubu u ostvarenju ciljeva. Siguran sam da će Monaco biti među kandidatima za osvajanje titule u narednim sezonama. Dakle, ne vidim niti jedan razlog zbog kojeg ne bih ostao", kazao je Coentrão kojem ugovor sa Realom ističe 2019. godine. 

Na kraju razgovora Coentrao je dodao da je Zinedine Zidane trener kakav je bio potreban Real Madridu i da će 'kraljevski klub' pod njegovim vodstvom bilježiti zapažene rezultate u budućnosti. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Coentrão je ove sezone za Monaco postigao tri gola i dvije asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi