Coentrao zbog minutaže kritikovao Zidanea
FOTO: EPA

Portugalac u krizi

Coentrao zbog minutaže kritikovao Zidanea

Fabio Coentrao nakon povratka sa posudbe iz Monaca prolazi kroz težak period u Real Madridu. 

U tekućoj sezoni portugalski fudbaler je nastupio u samo jednoj prvenstvenoj utakmici za Real Madrid, a iako se pisalo da razlog neigranja leži u povredi, Coentrao je to demantovao tokom razgovora za sportski list Record. 

On je rekao da je za njegovu ložu minutažu "krivac" isključivo trener Zinedine Zidane, međutim ne gubi nadu da će ponovo biti važna karika u timu. 

"U medijima je napisano mnogo netačnih stvari. Ja sam se u potpunosti oporavio i treniram normalno, a to što ne igram je odluka trenera", izjavio je Coentrao, indirektno kritikujući Zidanea, te dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ja treniram naporno svaki dan s ciljem da poboljšam seme i da pokažem da se na mene može računati. Ugovor mi važi do 2019. godine i nadam se da ću u narednom periodu imati veću minutažu. Ako tako ne bude, onda sam primoran da idem dalje. Želim igrati još tri do četiri godine na visokom nivou, za Real ili neki drugi klub", podvukao je Coentrao. 

Coentrao se Realu priključio 2011. godine iz Benfice za obeštećenje od 30 miliona eura. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti