Cole: A gdje su vam trofeji?

Provocirao navijače Arsenala

Cole: A gdje su vam trofeji?

Nekadašnji engleski reprezentativac Joe Cole odigrao je svega 13 minuta u gradskom derbiju protiv Arsenala u kojem je njegov West Ham poražen sa 3:1. 

Ipak, Cole je na sebi svojstven način uspio da odgovori na navijačke provokacije fanova Topnika.

Nakon što mu je sa tribina upućeno par uvredljivih prozivki, Cole je odlučio da uzvrati "udarac" pa je podigao obje ruke uvis, praveći se da u njima drži trofej. Ovo se naravno, odnosilo na činjenicu da Arsenal već devet sezona nije uspio donijeti ni jedan trofej u svoje vitrine.

Iskusni veznjak je svojevremeno nosio dres Chelsea, ali je svoje prve korake napravio upravo poznatoj West Hamovoj akademiji, +tako da ne čudi što ga navijači Arsenala nimalo ne simpatišu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.