Cole rukama u vis aludirao na trofej i provocirao Topnike

Zviždali mu navijači

Cole rukama u vis aludirao na trofej i provocirao Topnike

E. Škorić

Uoči sinoćnje utakmice 34. kola engleskog Premiershipa između Arsenala i West Hama gostujući nogometaš Joe Cole provocirao je domaće navijače.

Arsenal je na Emiratesu slavio s 3:1 protiv Čekićara, a prije utakmice domaći navijači su zviždali iskusnom veznjaku West Hama. 

Joe Cole nije ostao dužan, pa je podigao ruke u vis kao da podiže trofej, želivši na taj način navijačima Arsenala poručiti kako isti neće još dugo osvojiti. 

Bivši engleski reprezentativac omražen je kod navijača Arsenala još iz perioda dok je nastupao za Chelsea. Cole je karijeru počeo u West Hamu, a igrao još i za Liveerpool, te Lille kao posuđen igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.