Čolić: Srećom, ništa nije puklo

Narednih najmanje mjesec dana s terena će odsustvovati desni bek Željezničara Benjamin Čolić.

Čolić se povrijedio u 11. minuti, te će pauzirati oko mjesec dana. No, u prvi mah se činilo da je riječ o daleko težoj povredi, što srećom nije tačno.

"Uvijek može biti gore, tako da srećom nije ništa puklo. Kažu da nema napuknuća ligamenata, za dva dana imam snimanja i vidjet ću je li to tačno", rekao je Čolić za SportSport.ba, uz komentar na utakmicu:

"Igrali smo protiv jako, jako dobrog protivnika, ali taj peh koji mi imamo... Zaista ne mogu da vjerujem. Povrijedimo se ja i Škaljić, primimo onakav gol u petoj minuti... Zaista ne mogu da komentarišem".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.