Conte: Bit će ovo moja najteža sezona

Italijanski stručnjak pred početak Premiershipa

Conte: Bit će ovo moja najteža sezona

Trener Chelseaja Antonio Conte smatra da će ovo biti njegova najteža sezona u karijeri.

Conte je prošle sezone stigao u Premiership nakon što se oprostio od klupe Italije koju je vodio do četvrtfinala Evropskog prvenstva. U svojoj prvoj sezoni uspio je da osvoji Premiership i svakako da je opravdao povjerenje Romana Abramoviča.

Ipka, on smatra da će ovo biti njegova najteža sezona u karijeri.

"Sasvim sigurno, ovo će biti najteža sezona u mojoj karijeri. Zašto? Ima mnogo razloga i nemam mnogo vremena da ih objasnim sve. U ovom trenutku imamo veoma mali roster. Svi mogu vidjeti našu situaciju. Nadam se da ćemo napredovati jer je to jasan nedostatak. Ipak, za mene i igrače trenutno je najbitnije da budemo fokusirani na ono što se dešava na terenu i da ne mislimo na ostale stvari", rekao je Conte. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Chelsea će sutra igrati meč Community Shielda protiv Arsenala. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi