Conte dobija novi ugovor u Chelseaju?

Tvrdi engleski Daily Mail

Conte dobija novi ugovor u Chelseaju?

Italijanski stručnjak Antonio Conte imao je fantastičnu prvu sezonu na klupi Chelseaja.

Conte je stigao prošlog ljeta na Stamford Bridge stadion i odmah je uspio da osvoji titulu prvaka Engleske. Naravno, Roman Abramovič je poznat kao čovjek koji ne štedi mnogo novac, pa bi Conte mogao biti nagrađen.

Kako tvrdi Daily Mail, Conte bi trebao uskoro potpisati novi ugovor sa Plavcima. Taj ugovor bi ga vezao za Stamford Bridge stadion do ljeta 2021. godine, a godišnje bi trebao zarađivati oko 9,5 miliona eura. Podsjetimo, ovaj 47-godišnji stručnjak je tokom karijere vodio ekipe Arezza, Barija, Atalante, Siene, Juventusa i reprezentacije Italije.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi