Conte hvalio Hazarda

Nije iznenađen igrama Belgijanca

Conte hvalio Hazarda

Belgijski fudbaler Eden Hazard igrao kao preporođen ove sezone. 

Nakon što mu je prošla sezona bila za zaborav, Hazard je ove u 17 mečeva već postigao devet pogodaka i dodao jednu asistenciju što ga čini jednim od najboljih fudbalera u cijeloj ligi.

Italijanski stručnjak na klupi Chelseaja Antonio Conte poručuje da nije iznenađen partijama Hazarda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Edena sam ranije znao samo kao rivala na terenu i to u dresu reprezentacije. Također, gledao sam ga i preko televizije i nisam iznenađen njegovim igrama jer ima veliki potencijal. Ali, najvažnija stvar je da ekipa ima velike koristi od njegovog znanja. Fantastična stvar je za mene da ga vidim kako radi sjajan posao sa loptom, ali i bez nje. Nadam se da će nastaviti ovako", rekao je Conte.

Podsjetimo da Chelsea narednu utakmicu igra na domaćem terenu protiv Stokea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi