Conte kvari posao Wengeru: Sjajni veznjak na Bridgeu?

Nevjeroivatan preokret

Conte kvari posao Wengeru: Sjajni veznjak na Bridgeu?

...

Chelsea se uključio u utrku za fantastičnim veznjakom momčadi koja je ove godine predala šampionski pehar u ruke Plavaca.

Riyad Mahrez, se čitavu sezonu dovodio u vezu sa Arsenalom, i Wenger nije krio da u svom timu želi vidjeti ovog veznjaka.

Međutim, sada je došlo do preokreta, jer su se i Plavci uključili u utrku za Mahrezom, i za očekivati je jedan veoma jak ''okršaj'' za ovim igračem.

Naime, Chelsea je prema Leicesteru poslao ponudu tešku 55 miliona funti, a Lisice će očigledno mudro sačekati reakciju iz Arsenala pa će tek onda donijeti odluku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea će sa ovim pokušajem očigledno pokušati dodatno finansijski oslabiti Topnike, jer svaka naredna ponuda će morati biti teža za nekoliko miliona funti.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti