Conte ljut: Veliki smo, nema govora...

Samo na papiru

Conte ljut: Veliki smo, nema govora...

E. Škorić

Antonio Conte bio je jako ljut na svoje igrače nakon teškog poraza u londonskom derbiju.

Chelsea je s 3:0 poražen od Arsenala na Emiratesu i Conte je imao šta da prigovori igračima, koji su djelovali očajno.

"Nije dobro pričati samo o obrani već je važnije pričati kako je momčad općenito izgledala. Pobjeđujemo kao momčad i gubimo isto tako kao momčad. Iz tog razloga ne želim pričati o obrambenim igračima. Od prve minute smo bili loši večeras, što je jako čudno budući da je utakmica Arsenala i Chelseaja ogromna i moramo biti koncentrirani od samog početka kada igramo protiv jako dobre momčadi", rekao je Conte, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moramo jako puno raditi da promijenimo našu situaciju i napredujemo. Velika smo momčad samo na papiru, ne i na terenu, a teren je najvažniji. Moramo to promijeniti jer je prošla sezona bila jako loša. Svaku utakmicu primamo po dva gola i moram naći način da to promijenimo. Radim naporno na tom problemu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi