Conte našao zamjenu za Courtoisa?

Handanovič na meti londonskog kluba

Conte našao zamjenu za Courtoisa?

E. Čaušević

Golman Chelseaja, Thibaut Courtis, na kraju sezone mogao bi napustiti Stamford Bridge.

Već duže vremena špekuliše se o tome da bi Belgijanac na kraju ove sezone mogao napustiti Chelsea. Jučer se u engleskim medijima pojavila informacija da bi Belgijanac svoju karijeru mogao nastaviti u redovima Barcelone.

Ipak, novi menadžer Plavaca, Antonio Conte, već ima zamjenu za ovog golmana. Prema pisanju engleskih medija Conte je zainteresovam da na kraju sezone u Chelsea dovede golmana Intera Samira Handanoviča.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 31-godišnji Slovenac je u posljednje dvije sezone Serije A proglašavan za najboljeg golmana, a Chelsea bi ga mogao dovesti za sumu od deset miliona funti. Također, na meti Plavaca nalazi se i golman Southamptona Fraser Forster.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije