Conte: Njegova želja je da napusti Chelsea

Solanke ide u Liverpool?

Conte: Njegova želja je da napusti Chelsea

E. Čaušević
Teme:

Italijanski stručnjak Antonio Conte danas je za engleske medije potvrdio da će nekoliko igrača na kraju sezone sigurno napustiti Chelsea.

Menadžer Plavaca potvrdio je danas da će biti odlazaka iz kluba na kraju sezone, a jedan od igrača koji će napustiti Stamford Bridge je i mladi napadač Dominic Solanke. Italijanski stručnjak je pokušao uvjeriti ovog 19-godišnjeg fudbalera da ostane u Chelseaju, ali nije uspio.

"Solanke je još uvijek igrač Chelseaja, ali nisam siguran da će tako biti na kraju ove sezone. Njegova želja je da napusti Chelsea iako sam pokušao da ga uvjerim da ostane. On želi da igra mnogo više u prvoj ekipi, ali mu ja to sada ne mogu osigurati", rekao je Conte.

Conte je izjavio da se nada da će se Solanke predomisliti do kraja sezone, no priznao je da su male šanse da se to desi. Engleski mediji navode da je Solanke već dobio ponudu koju neće moći odbiti, te da će gotovo sigurno od naredne sezone nositi dres Liverpoola.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi