Conte o sukobu sa Luizom: Ne interesuje me to
Foto: EPA

Menadžer Plavaca

Conte o sukobu sa Luizom: Ne interesuje me to

M. Šljivak

Menadžer Chelseaja Antonio Conte nije želio govoriti o sukobu sa Davidom Luizom.

Italijanski stručnjak bio je nezadovoljan činjenicom da mu se brazilski fudbaler usprotivio nakon meča Lige prvaka sa Romom, te je komentarisao taktičke greške koje je menadžer Plavaca  napravio.

Zatim je Luiz preselio na tribine u derbiju protiv Manchester Uniteda. Conte tvrdi da je razlog taktika, što je potvrdio i danas.

"To je bila taktička odluka. Svaki igrač mora prihvatiti moju odluku. Ovdje sam da govorim o predstojećoj utakmici, ne o jednom igraču. To mi se ne sviđa", rekao je Conte.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon što je izostavljen iz tima za meč sa Unitedom počelo se špekulisati da bi Luiz mogao napustiti tim. Spominje se nekoliko opcija, među kojima su Manchester United i Real Madrid.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi