Conte objasnio zbog čega Costa ne igra protiv Leicestera

Bez Coste na King Power stadionu

Conte objasnio zbog čega Costa ne igra protiv Leicestera

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja trenutno igraju u gostima protiv Leicestera u okviru 21. kola engleskog Premiershipa.

Mnogo prašine pred današnji meč diglo se u taboru Chelseaja, jer je došlo do sukoba između Antonia Contea i Diega Coste. Italijanski stručnjak odlučio je da Costa neće igrati danas protiv Leicetera, a mnogi smatraju da je to kazna za nedavni sukob.

U medijima se odmah počelo špekulisati da će španski napadač napustiti Stamoford Bridge, ali je on to danas demantovao. Pred početak meča oglasio se i Conte koji je objasnio zbog čega Costa ne igra na King Power stadionu.

"U utorak je Costa je prekinuo trening jer je osjetio bol u leđima i tokom sedmice nije mogao trenirati s ostatkom ekipe. To je glavni razlog zbog čega nije u konkurenciji za današnji meč sa Leicesterom", rekao je Conte.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi