Conte odbio Milan

Conte odbio Milan

E. Škorić

Italijanski selektor Antonio Conte ne želi da ide u Milan.

Čelni ljudi Milana Silvio Berlusconi i Adriano Galliani namjeravali su imenovati Contea za nasljednika Filippa Inzaghija, no italijanski selektor ne želi da vodi Rossonere.

"Našao sam se u jedinstvenoj i neočekivanoj situaciji i moram da ponovim kakvi su mi planovi. Sretan sam što vodim selekciju Italije i želim da završim započeti posao. Nadam se da sam stavio tačku na spekulacije i da mogu nesmetano da radim do 2016. godine", rekao je Conte.

Conte je osvojio tri uzastopna naslova u Italiji s Juventusom, kojeg je napustio jer nije imao dobre rezultate u Ligi prvaka, a od ljeta je na klupi Azzurra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.