Conte otkrio ko bi za njega bio pojačanje iz snova

Volio bi dovesti engleskog napadača

Conte otkrio ko bi za njega bio pojačanje iz snova

Italijanski stručnjak na klupi Chelseaja Antonio Conte dobio je ovog ljeta tri velika pojačanja - Alvara Moratu, Tiemoue Bakayoka i Antonia Rudigera.

Ipak, nijedan od njih nije pojačanje iz Conteovih snova. Trener londonskih Plavaca otkrio je da bi to bio napadač Tottenhama Harry Kane. 

"Kada bih imao priliku da kupim bilo kojeg napadača, to bi bio Harry Kane. On je kompletan napadač. Veoma je jak fizički, dobar je sa loptom, bez lopte, bori se i dobar je u vazduhu. Također, dobro igra s obje noge. On je kompletan fudbaler. On je jedan od najboljih napadača na svijetu. Ako želite sada kupiti Kanea to bi vas koštalo vjerovatno 100 miliona funti", rekao je Conte.

Podsjetimo, Kane je najbolji strijelac Premiershipa iz prošle sezone sa 29 postignutih golova iz 30 mečeva. Ukupno je odigrao 38 mečeva u sezoni te je postigao 35 golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi