Conte poručio: Ostajem i idemo po velike stvari
Foto: EPA

Poruka menadžera Chelseaja

Conte poručio: Ostajem i idemo po velike stvari

M. Šljivak

Ekipa Chelseaja novi je prvak Premiershipa.

Impresivnom igrom tim sa Stamford Bridgea je zasluženo osvojio trofej pobjednika Premier lige, a menadžer ovog tima Antonio Conte najavljuje velike stvari za narednu sezonu.

Jasno je poručio da ostaje u klubu, iako su ga mnogi povezivali s ekipom Intera, a najavio je i da će tim pokušati da ode i korak naprijed.

"Tek smo počeli s poslom. Želimo još napredovati naredne sezone i vjerujem da ćemo uz prava rješenja to i uspjeti. S ovim timom sam devet mjeseci i vjerujem da možemo još bolje. Ideju imam, poznajem igrače i idemo još jače u narednu sezonu", rekao je Conte.

Najavio je borbu za sve trofeje.

"Želimo da se borimo za trofeje u svim takmičenjima. Pokušaćemo da zadržimo naše najbolje igrače i da osvojimo trofeje", poručio je italijanski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S odlaskom iz redova Plavaca povezivali su se Eden Hazard i Diego Costa, ali o transferima će se više znati po završetku sezone.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi