Conte se pita: Jeste li vidjeli šta se desilo prije starta?
Foto: EPA

Brani Davida Luiza

Conte se pita: Jeste li vidjeli šta se desilo prije starta?

M. Šljivak

Menadžer Chelseaja Antonio Conte nezadovoljan je nakon odluke sudije Michaela Olivera da isključi Davida Luiza u utakmici protiv Arsenala.

Brazilac je u finišu meča dobio crveni karton zbog starta nad Seadom Kolašincem, a italijanski stručnjak na klupi Plavaca tvrdi da je prije ovog starta Oliver morao dosuditi prekršaj za njegov tim.

"Znate da ne volim previše pričati o sudijama. Nikad to nisam radio, niti ću sad. Jedino što ću reći je da svi pogledate šta se desilo prije starta", rekao je Conte.

Mislio je Italijan na duel Alexisa Sancheza i Davida Luiza. Tvrdi da je njegov igrač bio fauliran.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Siguran sam da je to bio prekršaj. Ponavljam, siguran sam. Da je sudija prekinuo ranije igru, ne bi došlo do starta i crvenog kartona", istakao je menadžer aktuelnog prvaka Engleske.

Podsjetimo, veliki derbi odigran na Stamford Bridgeu završen je bez golova.



Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi