Conte: Situacija sa Costom je poznata od januara

Napadač napušta Chelsea

Conte: Situacija sa Costom je poznata od januara

Brazilski napadač sa španskim pasošem Diego Costa napustit će Chelsea pred početak nove sezone.

Costa je jedini fudbaler uz Nemanju Matića koji nije otputovao na pripreme Chelseaja i sasvim je jasno da njega naredne sezone nećemo gledati na Stamford Bridge stadionu.

Osim toga, on je nedavno otkrio da mu je Conte porukom javio da na njega više ne računa, a naredna destinacija bit će gotovo sigurno Atletico Madrid. 

Italijanski stručnjak na klupi Chelseaja danas je rekao da je situacija sa Costom bila poznata još u januaru mjesecu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne volim govoriti o igračima koji neće ostati u klubu. Sve što mogu da kažem je da je situacija sa Costom bila poznata još u januaru mjesecu i njemu i agentu i klubu. Za mene je situacija završena", rekao je Conte. 

Podsjetimo, Costa je bio najbolji strijelac kluba prošle sezone sa 20 postignutih golova na 35 mečeva u Premiershipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije