Conte: Veoma sam sretan zbog produženja ugovora

Trener Chelseaja

Conte: Veoma sam sretan zbog produženja ugovora

Italijanski stručnjak Antonio Conte produžio je ugovor sa ekipom Chelseaja. 

Iako se proteklih mjeseci mnogo govorilo o tome da je Conte nezadovoljan jer mu se ne dovode pojačanja koja želi te da bi mogao napustiti klub, to se ipak neće desiti. 

Conte je produžio ugovor na dodatne dvije godine, a nakon potpisa rekao je da je veoma sretan.

"Veoma sam sretan što sam produžio ugovor sa Chelseajem. Radili smo veoma naporno u prvoj godini kako bi ostvarili nešto nevjerovatno na šta sam veoma ponosan. Sada moramo raditi još jače kako bi ostali na vrhu. Navijači Chelseaja dali su mi mnogo podrške kada sam došao i veoma je važno da nastavimo s tim odnosom", rekao je Conte.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Conte se većinom u posljednje vrijeme povezivao sa preuzimanjem Intera, ali od toga ipak neće biti ništa. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi