Conteova noćna mora: Hazard propušta tri važna meča
Foto: EPA

Problemi za Chelsea pred početak nove sezone

Conteova noćna mora: Hazard propušta tri važna meča

U Chelseaju su već znali da će njihov najbolji igrač Eden Hazard, zbog povrede, propustiti početak naredne sezone, ali na Stamford Bridgeu raste zabrinutost nakon što je objavljen raspored utakmica za novu sezonu Premier lige.

Naime, Hazard bi mogao propustiti tri veoma bitne utakamice Chelseaja protiv glavnih konkurenata za naslov prvaka.

Chelsea će tako 19. augusta igrati protiv Tottenhama, 16. septembra protiv Arsenala, te 30. septembra protiv Manchester Cityja, a velika je vjerovatnoća da Belgijanac neće biti spreman ni za jedan od ovih susreta.

Podsjetimo, Hazard je 5. juna zadobio frakturu članka na treningu reprezentacije Belgije, a iz kluba su tada saopštili:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Hazard je uspješno operisan nakon što je slomio desni članak na treningu sa belgijskim državnim timom...Očekuje se da se vrati treningu za oko tri mjeseca."

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi