Costa: Iz Chelseaja mogu otići u samo jedan klub
Foto: EPA

Španski napadač ne želi u Kinu

Costa: Iz Chelseaja mogu otići u samo jedan klub

E. Čaušević

Napadač Chesleaja, Diego Costa, često je meta mnogih špekulacija da će na kraju ove sezone napustiti Stamford Bridge.

Costa je i sam u nekoliko navrata izjavio da nije nemoguće da napusti Chelsea na kraju ove sezone, a mediji su ga najviše povezivali sa odlaskom u Kinu. Španski reprezentativac ima nekoliko bogatih ponuda iz daleke Kine, ali i od klubova iz Španije.

Iako su mnogi bili sigurni da Costa neće moći odbiti novac iz Kine, na kraju je ovaj napadač iznenadio sve svojom jučarašnjom izjavom. Nakon poraza od Arsenala u FA kupu Costa je za engleske medije izjavio da nema namjeru da napušta londonski klub, te da je suviše rano da ide u Kinu.

"Ne, ne, ne. Nije pravi trenutak za odlazak u Kinu. Ljudi mnogo pričaju o tome, ali ja nemam namjeru da napustim Chelsea. Veoma mi je lijepo ovdje, ali ako me klub želi prodati postoji samo jedan drugi klub u koji bi otišao. Ako napustim Chelsea jedino mogu karijeru nastaviti u Atletico Madridu, ostale ponude ne dolaze u obzir", rekao je Costa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi