Costa: Nemam razloga otići iz Chelseaja

Fudbaler Chelseaja

Costa: Nemam razloga otići iz Chelseaja

Od najavljivanog transfera Diega Coste u Atletico Madrid neće biti ništa, sudeći barem po tvrdnjama napadača i njegovog trenera. 

Naime, španski reprezentativac Diego Costa odgovorio je na glasine o mogućem povratku na Vicente Calderon i bio je jasan kada je u pitanju njegova budućnost u timu Chelseaja. 

"Prva je sezona u novom klubu uvijek teška zbog prilagodbe. Međutim, nemam razloga otići iz Chelseaja. Volim taj klub, navijači vole mene, i želim ostati", poručio je Costa. 

O Costi je govorio i trener Jose Mourinho, koji je potvrdio riječi svog igrača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Diego Costa uživa u svakoj minuti u Chelseaju, najsretniji je u svlačionici. Jedino s čime Costa nije sretan glasine su o odlasku", poručio je Portugalac.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.