Costa prije odlaska u Atletico ide na posudbu u Italiju

Prenose španski mediji

Costa prije odlaska u Atletico ide na posudbu u Italiju

Brazilski fudbaler sa španskim pasošem Diego Costa otiće na šestomjesečnu posudbu prije transfera u Atletico Madrid, prenose španski mediji.

Costa je prekrižen od strane Antonia Contea, pa će se vratiti u Atletico. Ipak, problem leži u činjenici da Atletico ima zabranu dovođenja igrača do januara naredne godine. 

Riješenje je očito pronađeno u posudbi Diega Coste do januara, a destinacija bi trebao biti višestruki prvak Evrope - Milan. Rossoneri pokušavaju duže vrijeme da dovedu napadača, ali za sada im to nije pošlo za rukom, pa bi i oni mogli bez problema pristati na ovu opciju kako bi kupili još malo vremena za dovođenje napadača 'za stalno'.

Podsjetimo da je Costa prošle sezone bio najbolji strijelac Chelseaja jer je na 35 mečeva u Premiershipu postigao 20 golova. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi