Courtois i Begović razočarali Contea?

Chelsea ostaje bez golmana

Courtois i Begović razočarali Contea?

E. Škorić

Bh. golman Asmir Begović navodno je obavio razgovore s novim trenerom Chelseaja Antonijom Conteom.

Conte je od ljeta trener Chelseaja i italijanski stručnjak već sada radi na formiranju ekipe. 

Nekadašnji trener Juventusa želi mnoge stvari da promijeni, a upitno je hoće li ostati ijedan od prva dva golmana.

Naime, on je razgovarao s Thibautom Courtoisem i Begovićem, te ih upitao da li su spremni da računa na njih naredne sezone, ali je dobio poprilično negativne odgovore.

Begović se požalio kako malo brani i kako  neće ostait ako nema garanciju da će braniti određeni broj utakmica, dok Courtois razmišlja o transferu u Real Madrid.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dakle, lako bi se moglo desiti da Chelsea ostane i bez Courtoisa i Begovića, a u tom slučaju Conte će morati da traži nove čuvare mreže.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi