Coutinho dogovorio transfer u Barcelonu

Ostalo je još da se klubovi dogovore

Coutinho dogovorio transfer u Barcelonu

M. Šljivak

Zvijezda Liverpoola Philippe Coutinho dogovorio je sve uslove oko prelaska u Barcelonu.

Kako navode španski mediji, sjajni Brazilac je pristao na uslove koje mu je ponudio katalonski velikan i on će od naredne sezone obući dres ekipe s Nou Campa.

Iako su engleski mediji jučer objavili i da se Liverpool dogovorio s Barcom, dogovor između klubova još nije postignut, ali smatra se da će i to biti uskoro gotovo.

Redsi bi mogli na ovom transferu zaraditi ogroman novac. Vjeruje se da Barca neće štediti novac za 24-godišnjeg fudbalera, koji će tako dodatno pojačati ofanzivni red Blaugrane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Coutinho je član ekipe s Anfielda postao 2013. godine. Stigao je iz Intera za 13 miliona eura, te se ispostavio kao veliko pojačanje.

Ove sezone Brazilac je u 34 nastupa postigao 11 golova uz osam asistencija.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi